Nederlands
Set Language to USA
ecard.jakosawi.com
wenskaarten, gratis e-cards sturen, ecard, kaartje, e-card, wenskaart, e-cards, ecards, kaarten, kaart, gratis e-card, electronische kaart, gratis e-cards versturen

Op jakosawi vind je een uitgebreide collectie gratis e-cards. Voor elke gelegenheid is wel een wenskaart te vinden. Selecteer links de gewenste e-card rubriek.
Klik op een afbeelding om deze als kaart te versturen


Gratis Wenskaarten bij Jakosawi

Online Wenskaarten versturen
De leukste en allermooiste wenskaarten verstuur je helemaal gratis met Jakosawi. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie met duizenden wenskaarten voor ieder moment. Je kunt het geheel helemaal eigen maken met jouw persoonlijke tekst. Kies jouw favoriet en ga snel aan de slag. Je kunt de wenskaart meteen in de mailbox van de ontvanger laten bezorgen, maar je kunt ook een andere verstuurdatum kiezen, zodat jouw wens op de juiste dag bij de ontvanger aankomt (tot wel 3 maanden van tevoren).

Wenskaarten voor elke gelegenheid
Een verjaardagskaart, huwelijkskaart, geboortekaartjes, uitnodigingen of zomaar een kaartje? Bij jakosawi verstuur je wenskaarten voor iedere gelegenheid. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het versturen van een wenskaart is. Je klikt op een leuk plaatje, vult de benodigde gegevens in en verstuurd het geheel meteen vanuit je browser. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor kaarten en postzegels, bovendien hoef je niet meer naar de brievenbus. En dan is het nog gratis ook!

Verras uw dierbaren met een Wenskaart
We staan er vaak niet altijd bij stil, maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb je al een tijdje niks meer gehoord van je beste vriendin of heb je je tante al een tijdje niet gezien. Tijd voor een verrassing met een mooie boodschap. Wenskaarten kun je altijd sturen, wat de reden ook is. Omdat je aan iemand denkt, iemand de groetjes wil doen of een leuke of moeilijke gebeurtenis met iemand wil delen. Jouw kaart is een blijvende herinnering, die je oneindig lang kunt bewaren.

Anonieme kaarten
Je wilt niet altijd dat de ontvanger weet wie een kaart verstuurd heeft, zoals bijvoorbeeld met Valentijn. Bij Jakosawi kun je altijd een kaart anoniem versturen, en toch een bericht krijgen wanneer de kaart is bekeken. Het email adres van de verzender blijft dan alleen bekend bij ons. Leuk om anoniem de liefde te verklaren, maar ook om voor Sinterklaas te spelen! Bij elke kaart kun je het simpel aangeven met een selectie vakje.

Aan de slag
Dus, blader lekker door onze collectie, klik op je favoriete plaatje en ga snel aan de slag. We weten zeker dat je keuze en je bericht gewaardeerd zullen worden bij de ontvanger.

Jakosawi December Aktie
Traditioneel is december een dure maand. Om de pijn voor een aantal van jullie een klein beetje te verzachten hebben we dit jaar weer de 'jakosawi december actie'. Onder alle verzenders en ontvangers van een gratis ecard die verzonden is in December verloten we aantal prijzen zoals itunes tegoed, Google Play tegoed en Iris cheques. Iedereen doet automatisch mee voor de trekking. Dus stuur een gratis kaartje en wie weet win je een prijs, of geef je een prijs kado aan de ontvanger. Voorwaarden .


weer, koud, warm, regen, hagel, sneeuw, zonneschijn, hitte, bevroren, vriezen
e-card menu
Links naar andere ecard sites

LB: 4.4833333333333
wenskaarten, gratis e-cards sturen, ecard, kaartje, e-card, wenskaart, e-cards, electronische kaart, ecards, kaarten, kaart, gratis e-card, web kaarten, elektronische kaart
Ontdek de 10787 gratis wenskaarten van jakosawi
Baan
Jubileum (26)
Nieuwe Baan (34)
Op het Werk (37)
Pensioen (19)
Reis (12)
Secretaresse (7)
Solliciteren (6)
Baby
Geboorte (101)
Zwanger (31)
Bedankt (99)
Beterschap (90)
Bloemen (42)
Certificaten (67)
Complimenten (20)
Dieren (43)
Diversen
Diversen (74)
Nagels (6)
Politiek (4)
Spaar Acties (5)
Stoptober (5)
Familie (35)
Feestdagen
5 mei (8)
Carnaval (9)
Halloween (27)
Kerst (815)
Koningsdag (23)
Moederdag (43)
Nieuwjaar (176)
Pasen (167)
Sinterklaas (35)
Vaderdag (17)
Valentijn (113)
Games
Fortnite (12)
Geslaagd (64)
Humor (73)
Huwelijk
Algemeen (58)
Huwelijksverjaardag (1544)
Scheiding (2)
Liefde (296)
Nieuwe woning (34)
Relatie
X jaar (175)
Sorry (49)
Sport
Hardlopen (6)
Mudmasters (7)
Olympische Spelen (9)
Schaatsen (2)
Tennis (4)
Voetbal (82)
Wielrennen (3)
Spreuken (70)
Steun (53)
Succes / Geluk (80)
TV (17)
Uitnodiging (112)
Vakantie (82)
Verjaardag
Algemeen (450)
Leeftijd (5116)
Te laat (48)
Verhinderd (6)
Vriendschap (375)
Weekdagen (262)
Weer / Seizoenen (45)